مراقبت و بهداشت, نکات زیبایی

6 گروه از افرادی که نمی‌توانند تزریق بوتاکس انجام دهند

6 گروه از افرادی که نمی‌توانند تزریق بوتاکس انجام دهند

6 گروه از افرادی که نمی‌توانند تزریق بوتاکس انجام دهند، موثرترین روش برای کاهش چین و چروک صورت تزریق بوتاکس است. با این حال، این روش دارای خطراتی است و نمی توان هر کسی را به آن متکی کرد. بوتاکس به خودی خطرناک نیست، اما شرایط مختلف ممکن است باعث شود که برخی از افراد نتوانند آن را استفاده کنند، مانند افرادی که به علت مشکلات پزشکی، بارداری یا شیمی درمانی قوانین ایمنی نباید بوتاکس را تزریق کنند. در این مقاله، به 6 گروه از افرادی که نمی‌توانند تزریق بوتاکس انجام دهند و بهتر است از آن پرهیز کنند، صحبت می‌شود.

ممنوعیت تزریق بوتاکس دائمی خواهد بود؟

تزریق بوتاکس قابلیت درمانی برخی از مشکلات زیبایی و پزشکی را دارد. اما همانطور که گفته شد، برخی عوامل ممکن است مانع از انجام این روش شوند. مدت زمان و بازه زمانی ممنوعیت تزریق بوتاکس به عوامل متنوعی از جمله نوع مشکل فرد و پیگیری های قبلی بستگی دارد. برخی ممنوعیت ها دائمی هستند و برخی دیگر پس از یک دوره به پایان خواهند رسید.

در برخی موارد، اگر بیماری زمینه ای بی درمان باشد، مانند بیماری های قلبی و عروقی یا برخی از آلرژی و حساسیت های غیرقابل درمان، پزشک ممکن است ارائه تزریق بوتاکس را به صورت کلی منع کند. با این وجود، در شرایط دیگر مانند بارداری و دوره شیردهی، ممکن است فرد بعد از ترک دوره های مذکور و با مشورت پزشک، بتواند تزریق بوتاکس را انجام دهد.

ممنوعیت تزریق بوتاکس دائمی خواهد بود؟

ممنوعیت تزریق بوتاکس

  • برای افراد زیر 18 سال

در سال 1999، سازمان نظارت بر دارو (FDA) به صورت رسمی اعلام کرد که تزریق بوتاکس برای افراد زیر 18 سال ممنوع است و تنها به پزشکان اجازه داد که اگر موارد درمانی ضروری وجود داشت تزریق بوتاکس را انجام دهند.

اخیراً، در ایالات متحده تعدادی از پزشکان خواستار افزایش ممنوعیت تزریق بوتاکس به 25 سال شده‌اند. اغلب افراد معتقدند که تزریق بوتاکس به جراحی نیاز ندارد و عوارض آن به‌طور کلی محدود هستند؛ اما تزریق مداوم بوتاکس در سنین پایین تر به تدریج عوارض بیشتری را نشان می‌دهد.

  • برای افراد سالخورده و‌ سن بالا

بوتاکس برای افراد بالای 55 سال که دارای چین و چروک های همیشگی هستند راهکار مناسبی نیست. به دلیل تغییرات طبیعی در پوست پس از 50 سالگی که منجر به کاهش تولید کلاژن و الاستین می‌شود، بوتاکس قادر به اصلاح این علائم نمی‌باشد. بهتر است افراد بالای این سن از ژل‌های سفت‌کننده و فیلر استفاده کنند.

  • افراد دارای پلک افتاده

کسانی که که پلک افتاده دارند و به دنبال تزریق بوتاکس هستند بایستی به دقت عمل کنند. این افراد در وضعیت طبیعی باید ابروهایشان را بالا ببرند تا به راحتی بتوانند ببینند. تزریق بوتاکس در این افراد باعث سنگین شدن پلک می‌شود و ممکن است پلک به دلیل سنگینی بیش از حد خود به خود بسته شود.

بنابراین، در صورتی که پلک افتاده دارید، به شدت توصیه می‌شود قبل از تزریق بوتاکس با یک پزشک مشورت کنید. ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که قبل از تزریق بوتاکس، پلک افتاده خود را با استفاده از روش‌های مختلف مانند لفت درمان نمایید.

  • افراد مبتلا به اختلالات عضلانی

اشخاصی که از اختلالات عضلانی و عصبی رنج می‌برند، تزریق بوتاکس در پیوندگاه عصبی-عضلانی ممنوع است. اما برای افرادی که فلج بل دارند و بخشی از صورتشان به طور موقت فلج شده است، بوتاکس تأثیر مثبتی دارد. پزشک می‌تواند از تزریق بوتاکس برای دستیابی به تقارن در صورت استفاده کند.

  • خانم‌های باردار و شیرده

مطالعات نشان داده اند که تزریق بوتاکس در زمان بارداری و شیردهی به عوارض جدی خانم ها و جنین یا نوزاد متصل ختم نمی‌شو‌د. با این حال، به دلیل حساسیت دوران بارداری و شیردهی، تزریق بوتاکس در این زمان ها انجام نمی‌شود. در آزمایش‌هایی که بر روی موش‌های باردار انجام شد، مشکلات احتمالی بوتاکس برای جنین مشاهده شد.

  • افراد حساس به بوتاکس

در صورتی که حساسیتی در برابر سم بوتولینوم یا مواد مرتبط با آن دارید، باید از تزریق بوتاکس خودداری کنید. بوتاکس می‌تواند واکنش‌های حساسیتی را در پوست شما ایجاد کند که می‌تواند به آسیب دیدن پوست منجر شود.

باید توجه داشت که حساسیت به بوتاکس ممکن است هنگام تزریق اولیه رخ ندهد، اما اگر در تزریق‌های بعدی به حساسیت شدیدی در برابر آن برخورد نمایید، میبایست روش‌های دیگر را بررسی کنید. در حساسیت شدید به بوتاکس، علائمی مانند خارش، تورم لب‌ها، صورت و گلو ممکن است ظاهر شود. در موارد حساسیت کمتر، باید با پزشک خود در مورد ادامه دادن استفاده از بوتاکس مشورت نمایید.

همچنین پیشنهاد می‌شود مقاله آلرژی و حساسیت به بوتاکس را نیز مطالعه نمایید.

آیا بوتاکس عوارضی به همراه دارد؟

با وجود اینکه بوتاکس نوعی سم رقیق شده است، در افراد سالم ضرری ندارد. به علاوه، بوتاکس برای درمان بعضی بیماری‌ها هم استفاده می‌شود. محدودیت‌هایی که وجود دارد، در افرادی است که در دوران خاصی قرار دارند یا به بیماری خاصی مبتلا هستند. البته، برخی افراد به دلیل بعضی بیماری‌های زمینه‌ای یا داروهای مصرفی، پیش از ترریق بوتاکس، باید به خوبی مشاوره پزشکی بگیرند.

کاربردهای بی‌نظیر بوتاکس

کاربردهای بی‌نظیر بوتاکس

بوتاکس گیرنده‌های سطح عضلات را به طور موقت مهار می‌کند و به طور تقریبی ۳ تا ۴ ماه طول می‌کشد تا اثر آن از بین برود. بوتاکس ماده‌ای سمی است که از نوعی باکتری به نام بوتولینیوم تولید می‌شود و تیپ‌های مختلفی دارد، که تیپ A از آن در پزشکی استفاده می‌شود. عملکرد بوتاکس در هر منطقه از بدن به تزریق مقدار معینی از سم بستگی دارد و باعث فلج شدن عضلات در آن منطقه می‌شود. کاربرد اصلی بوتاکس در تجملات زیبایی معمولاً شامل فلج کردن عضلات بین ابروها و درمان اخم است.

ژل ر‌پلنژن ایمپلنت اس اورجینال

بوتاکس موجب فلج کردن عضلات و اعصاب قسمت خارجی چشم و اسپاسم عضلات صورت می‌شود. همچنین، برای برطرف کردن باندهای منقبض شده در ناحیه گردن، بوتاکس استفاده می‌شود. اما اگر چین‌های ناحیه بین دو ابرو ماندگار باشد و در حال استراحت نیز وجود داشته باشد، بوتاکس نمی‌تواند اثر خود را داشته باشد و روشهای دیگری مانند پرکننده ها یا عمل جراحی باید صورت گیرد.

سخن پایانی

خطوط و چین و چروک ها با افزایش سن و نزدیک شدن به سنین میانسالی، در تمام قسمت های بدن از جمله صورت ظاهر می‌شود و می‌توانند زیبایی ظاهری را تحت تاثیر قرار دهند. اما خوشبختانه، راهکارها و روش‌های پزشکی این امکان را فراهم نموده تا بتوانید آثار بالا رفتن سن را در خود از بین ببرید و چهره‌ای جوان تر و شاداب تر داشته باشید.

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.