همه چیز درباره عوارض زاویه سازی صورت؛ در دوران جوانی تا وسط و پایان دهه های سوم و چهارم چندین روش غیرتهاجمی جهت جوانسازی پوست و تغییرات اساسی در چهره مورد بررسی قرار میگیرد. احتمال دارد که به نتایج زیبایی دوستانم حسادت کنم یا با مشاهده درمانهایی که چهره یک شخص معروف را بهبود میبخشد، توجهم جلب شود. هر عاملی میتواند به عنوان محرکی برای تحقق زاویه سازی صورت دائمی (ریژنوپلاستی) یا مشاهده فیلمهای مربوطه عمل کند.
زاویه سازی صورت چیست؟
زاویه سازی فک و صورت به طور کلی به دو روش دائمی و موقت انجام میشود. روشهای موقتی از انتخاب ژل یا استفاده از دستگاه، نخ و چربی برای تغییر زاویه صورت استفاده میکنند. در حالی که روش دائمی از طریق جاگذاری ایمپلنتهای ساخته شده از مواد مختلف، اقدام به تغییر عناصر ساختاری چانه، گونهها یا فک میکند. این روش میتواند با افزودن پرکنندهها، ارتفاع بخشیدن به استخوانهای گونه، برجستگی چانه یا تقویت و پهنتر شدن خط فک، صورت را متعادلتر نماید. اگر قصد انجام این روشهای زیبایی صورت را دارید، حتما به دقت در مورد تغییراتی که میخواهید در صورتتان ایجاد شود، فکر کنید و به دنبال عکسهای شفاف و مشخص بگردید تا به پزشکتان در درک دقیقی از ظاهری که میخواهید، کمک کنید.
معرفی زاویه سازی صورت
در زاویه سازی صورت استخوان گونه برجستهتر و بافت اطراف فک پرتر میشود تا قسمتهای اطراف گونهها و فک زاویهدار نمایان شوند و بیشتر در معرض دید قرار گیرند. زاویه سازی صورت به دو روش بدون جراحی (موقت) و با انجام جراحی (دائمی) تقسیم بندی میشود. لازم به ذکر است که معایب زاویه سازی صورت در هر روش متفاوت است. روشهایی که برای این کار استفاده میشود را در ادامه به تشریح هریک به صورت جداگانه خواهیم پرداخت:
- زاویه سازی صورت با تزریق چربی
- زاویه سازی صورت با نخ
- ژینوپلاستی
- مالارپلاستی
مزایای زاویه سازی فک و صورت
با وجود روشهای مختلف زاویه سازی صورت مزایای متفاوتی دارند، اما در مجموع مهمترین مزایا زاویه سازی صورت و فک عبارتند از:
- رفع عیوب صورت
- فرمدهی به صورت و چانه
- ایجاد تناسب بین قسمتهای مختلف صورت
همچنین پیشنهاد می شود مقاله زاویه سازی فک و چانه چگونه انجام میشود؟ را نیز مطالعه نمایید.
معایب زاویه سازی صورت چیست؟
زاویه سازی صورت، علاوه بر مزایا، ممکن است دارای برخی معایب باشد. در این روشها از مواد شیمیایی استفاده میشود که میتواند معایب زاویهسازی صورت را تشدید کند. هر یک از این روشها نقاط ضعف و معایب خاص خود را دارند که در ادامه با آنها آشنا خواهید شد.
- معایب زاویه سازی صورت با چربی
چربی در بدن به عنوان یک بافت زنده در نظر گرفته میشود و میتواند زیر پوست حرکت کند، بنابراین پس از انجام زاویه سازی صورت، ممکن است چربی در زیر پوست شروع به حرکت کند. ماندگاری این روش دائمی نیست، اما با نگهداری صحیح میتواند تا چند سال حفظ شود و در بدن باقی بماند. یکی از معایب اصلی این روش، خطر احتمالی عفونت در محل برداشت چربی است که میتواند به شدت وجود داشته باشد.
- معایب زاویه سازی صورت با ژینوپلاستی
روش ژینوپلاستی دارای معایبی مانند نیاز به بیهوشی و ریکاوری دشوار است. تورم و کبودی ناشی از این روش ممکن است تا چند هفته به مدت ماندگاری داشته باشند و در این مدت مصرف غذاهای سفت و جامد مشکل خواهد بود. (فیلر دمور اولترا پلاس ۱ سی سی اورجینال)
- معایب زاویه سازی صورت با مالارپلاستی
در روش ژینوپلاستی، التهاب و کبودی پوست صورت میتوانند تا چند هفته ادامه داشته باشند. فرایند نقاهت در این روش نسبت به روشهای دیگر طولانیتر است. در این دوران، فرد ممکن است نتواند غذا را بگیرد و باید به غذاهای نرم و مایع محدود شود.
- معایب زاویه سازی صورت با نخ
در این روش ژینوپلاستی، بیمار باید به مدت چند روز در منزل استراحت کند تا زخمها بهبود یابند. نیاز به دوران نقاهت طولانیتری وجود دارد. نتیجهٔ زاویهسازی دیده شده پس از گذشت ۸ ماه قابل مشاهده است. با این روش، تغییرات به صورت دائمی نخواهند بود و ماندگاری آن حداقل دو سال است.
چگونه عوارض زاویه سازی صورت را کاهش دهیم؟
ث زاویهسازی صورت همراه با مزایا، معایب و عوارضی نیز دارد. اما با رعایت نکات مراقبتی پس از عمل، میتوان عوارض را به حداقل رساند. بنابراین، اگر قصد کاهش عوارض زاویهسازی فک را دارید، به نکات زیر توجه کنید:
- ماساژ قسمتهای ناهموار صورت
- مصرف آب و مایعات به میزان کافی
- استفاده از کمپرس یخ محل مورد نظر
- عدم استفاده از داروهای رقیق کننده خون
- خودداری از انجام فعالیتهای شدید ورزشی
- استفاده نکردن از محصولات آرایشی و بهداشتی
- استفاده از کرمهای مخصوص جهت کاهش التهاب و کبودی صورت
سخن پایانی
برای داشتن ظاهری زیبا، فقط انجام عملهای جراحی کافی نیست. موازنه بین اجزای صورت و کاهش چین و چروک میتواند چهره را شاداب و جوانتر نشان دهد. زاویهسازی یا کانتورینگ صورت، سعی میکند نواحی کم حجم را ترمیم کند. برخی تکنیکهای زاویه سازی صورت نیز، همانند روشهای زیبایی تهاجمی، ممکن است عوارضی به همراه داشته باشند.